De Butik App

De Butik App

Als Vän wil je natuurlijk automatisch sparen, scannen en betalen met 1 app. Met de Butik-app kan het.
Download de app in je Butik shop, installeer hem en you are ready for take-off!

Betaal met gemak via je eigen smartphone. Dit is veiliger jou, voor onze medewerkers én voor jullie gasten. Met de Butik app ondersteunen wij betalingen via iDeal, PayPal, Maestro, MasterCard, Visa Bancontact & VPay.

De Butik App voor de Pro’s

Kiezen, scannen, afrekenen

Butik App is een webbased app, die op drie manieren te gebruiken is. Ten eerste kunnen medewerkers op hun desktop, laptop, tablet of smartphone scrolllen en swipen door het aanbod. En zo ’s ochtends bestellen wat ze rond twaalven willen eten en drinken. Dan zetten wij het klaar, bijvoorbeeld bij een pick-up-point op elke verdieping. Een tweede mogelijkheid is met de app op je telefoon langs het aanbod lopen, de QR-codes scannen van wat je blieft en direct online afrekenen. Een derde optie is een onbemande kassa waarop de app draait en waar medewerkers alles wat op hun dienblad ligt kunnen scannen en afrekenen.

Werken met een App

Dynamische prijsvoering

Butik App legt ook de basis voor dynamische prijsvoering, waarbij we goedkoper maken wat anders overblijft. Staat er nog een halve pan verse dagsoep, dan krijgen medewerkers een pushbericht dat ze er voor de halve prijs van kunnen smullen. Zo gaan we verspilling tegen.