When you look

Over Butik

Een boetiek, afgeleid van het Franse woord boutique, is een klein winkeltje. Meestal gespecialiseerd in producten met een hogere kwaliteit én waar details en persoonlijke aandacht heel belangrijk zijn. 

De term wordt ook gebruikt in enkele andere sectoren, waaronder de hotelsector: een boetiekhotel is een luxueus en eigenzinnig hotel, dat meestal niet tot een hotelketen behoort.

Wij gebruiken het woord in het Zweeds -‘Butik’-, omdat wij houden van Scandinavisch: het design, het eten, de mensen en de filosofie. Alles draait om efficiency, sympathie, stijl, oog voor het milieu, goede en kwalitatieve producten en stijlvolle eenvoud.

Onze Butik’s

Onze Butik

Covid19 zette de wereld op z’n kop. De horeca en retail hebben het zwaar. Ook in bedrijfscatering is er veel aan de hand. Werknemers werken meer thuis en opdrachtgevers zeggen op, willen het anders of minder. Ook in retail is de vraag: ‘hoe voegen we beleving toe’.

Fijne Gasten en Smaak ontwikkelde hier een concept voor: van bemand naar onbemand en voor ieder bedrijf een passende oplossing, maar met een commerciële insteek. 

De Uber in de horeca branche

“Is dit wel iets nieuws?” zul je misschien denken. Wij doen het anders. Met een merk wat je graag in huis wilt hebben. En wat van begin, het idee, tot en met de executie een feest voor de zintuigen is. Wij werken met partners die altijd op zoek zijn naar iets beters, gezonders, en efficiënters.

Voor de beeldvorming: met dit concept willen wij de Uber worden van de bemande en onbemande shops. Voor hotels, horeca en retail. Het concept is namelijk heel goed toe te passen in allerlei vormen van commerciële exploitatie. 

De wereld van morgen

Bij Butik vinden wij het dan ook erg belangrijk om te kijken naar de wereld van morgen.

Dat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en ieder detail van de shops van alle kanten zullen bekijken. Kan het slimmer, kan het duurzamer, kan het gezonder? Waarbij we de wensen en eisen van de gast in deze tijd niet uit het oog verliezen.

Onze kernwaarden

Eerlijk

Wij zijn eerlijk en onze producten zijn eerlijk

MVO

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord

Foodprint

Wij houden onze foodprint zo klein mogelijk

Circulariteit

Wij geven om de aarde, daarom zijn veel van de gebruikte materialen circulair

100% Transparant

Wij zijn transparant en down to earth

Passie

Wij zijn niet perfect, maar kijken altijd hoe het beter kan

Lichtvoetig

We houden van een lach en bij ons is het glas altijd half vol

BUTIK

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons!